2021/07/06

Failiem.lv kļuvis par LIA biedru

Failiem.lv kļuvis par LIA biedru

Failiem.lv kļuvis par Latvijas Interneta asociācijas biedru. Failiem.lv kopš 2008. gada izstrādā un uztur datu glabāšanas platformu, kuru izmanto vairāki simti tūkstošu Latvijas iedzīvotāju mēnesī un to apkalpo SIA “Files.fm”. Sistēmas bāzes funkcionalitāte – datu glabāšana, koplietošana, video konferences un satura publicēšana ir  pieejama visiem Latvijas lietotājiem bezmaksas.

Failiem.lv platformā ir ieviesta jauna iespēja - parakstīt saglabātos dokumentus ar Latvijas valsts nacionālo ID karti vai “eParaksts mobile” un droša koplietošana ar citām personām, kam jāparaksta dokumenti, izmantojot drošu un oficiāli atzītu e-paraksta veidu.
Funcionalitāte ir pieejama visiem Latvijas iedzīvotājiem bezmaksas – gan glabāšana Failiem.lv, gan valsts nacionālo eParaksta IT risinājumu un metožu izmantošana. Ir iespējams arī pārbaudīt un apskatīt jau esošu un parakstītu dokumentu parakstus visiem populārākajiem formātiem.
Lietotājs saglabā dokumentus platformā, izvēlas gala formātu, paraksta ar drošu laika zīmogu un var iedot privātu piekļuvi citiem ar epastu identificētiem lietotājiem lai parakstītu  vai vienkāršākajā gadījumā - pārsūta piekļuves saiti.  Dokumentus var glabāt savā lietotāja kontā pastāvīgi - bezmaksas kontiem ir pieejama 5GB mākoņglabātuve. Lietotājiem, lai tehniski izmantotu oficiālo Latvijas eParaksta infrastruktūru, ir jābūt eParaksts Mobile kontam vai datorā instalētai “Eparakstītājs” programmatūrai, kuru izstrādā un uztur LVRTC/eparaksts.lv

Kas jauns Failiem.lv datu glabāšanas platformā?

Iepazīsties un izmēģini šos jaunumus Failiem.lv platformā bez maksas, taču abonējot PRO kontu vai Biznesa iespējas:

  • Tevi netraucēs reklāmas;
  • iegūsi liela apjoma datu glabāšanas vietu;
  • papildus drošības funkcijas un iespēju atjaunot dzēstos failus;
  • kā arī sasniedzamu tehnisko atbalstu latviešu valodā.

Biznesa kontiem ir paaugstināta datu izturība un piekļuves drošības kontrole - var iedot piekļuvi tikai noteiktiem uzņēmuma vai ārējo partneru lietotājiem,
uzlikt mapei paroli vai arī izmantot vienkāršu saiti.

Ieskaties, glabā un droši koplieto dokumentus ar Failiem.lv! Visi faili uz servera tiek pārbaudīti ar Antivīrusu programmatūru.

Up